Menu


Menù del giorno (Menu van de dag)

Bij binnenkomst in ons mooie stukje Sardinië zal u onder het genot van een aantal amuses (assagi) uitleg krijgen over de werkwijze en het menu van de dag.

 

U kunt kiezen uit 4 of 5 gangen:

  • Assagi - Kleine amuses om je vingers bij af te likken
  • Antipasti- Overheerlijke hapjes van vis, vlees & vegetarische gerechten
  • Primo (2x) - Tussengerecht: Pasta, Lasagna, Risotto of Groentetaartje
  • Secundo - Het moment suprême: Carne (vlees), Pesce (vis) of Vegetariano (vegetarisch). Of laat u zich verrassen?
  • Dolce - The best for last. Dat is zeker waar met Italiaanse toetjes. Tiramisu, Zabaione, Panforte of Panettone? Wie zal het zeggen.

Het menu kan begeleid worden door verschillende wijnen. Voor meer informatie zie Wijnen

 

Menù di scelta rapida ("Het snelle menu")

 

Nelle botti piccine ci sta il vino buono! Dit betekent letterlijk "in de kleine vaatjes bevindt zich de goede wijn".  U kent het misschien beter als Nederlands equivalent: wie het kleine niet eert, is het grote niet weert. Heeft u een beetje haast voor de voorstelling bij de Tamboer of bij de bioscoop. Geen probleem. Wij bereiden een heerlijk bordje verse pasta voor u.

 

Specialità dello Chef ("Specialiteiten van de Chef")

Altijd al een keer kreeft willen eten of truffel willen proefen?
U bent bij ons aan het goede adres. Als u een week van tevoren uw wensen doorgeeft maken wij er een avond van om nooit meer te vergeten. Wij zullen dan een op Italiaanse wijze een culinair feestje voor u bereiden.

 

Eigen wensen

Heeft u andere wensen? Neem gerust contact met ons op en vraag voor verdere informatie. Zoekt u bijvoorbeeld een geschikte ruimte voor een vergadering, workshop of presentatie? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.  Voor uw bijeenkomst maken we graag een offerte op maat.a

no images were found