Bed & Breakfast Chambres-del-Campo


Even buiten de bebouwde kom van Wijster in Drenthe, bevindt zich Chambres-del-campo Bed and Breakfast, een uit begin 1900 verbouwde boerderij van Jan den Uijl en Lizette Groffen.
Er zijn twee smaakvolle gastenkamers: de Terraskamer en de Bordeskamer. Voor gemeenschappelijk gebruik zijn er de Eetkamer, de Bibliotheek en de Tuin rondom het huis. Chambres-del-campo biedt de mogelijkheid te dineren: "Het Kleinste Restaurant van Drenthe". De eigenaren, Jan den Uijl en Lizette Groffen, zijn kunstliefhebbers en ook de gasten kunnen genieten van hun mooie collectie schilderijen en beelden. Jan maakt design meubels die eveneens te bewonderen zijn.

Voor meer informatie neem contact op met:
Lizette Groffen
Drijberseweg 12
9418 PW Wijster
Netherlands
Tel: + 31 (0) 593 - 562433
Mob: + 31 (0)6 - 53218720
Site: http://www.chambres-del-campo.nl/nl

Bed en Breakfast de Vijvertuin


Bed en Breakfast de Vijvertuin vindt u in het mooie Drenthe. Het landhuis van de familie van Haalen is gelegen tussen de weilanden en bebossing. Hier verblijft u in de luxe tweekamerstudio met eigen badkamer of in één van de gezellige tweepersoonskamers met uitzicht en een gedeelde badkamer.

De luxe tweekamerstudio de Tuinprinses biedt plaats aan twee of drie personen. U beschikt over een slaapkamer, zitkamer en uw eigen badkamer met regendouche, wastafel en toilet. De luxe studio heeft een eigen ingang en privé tuinterras. Terwijl de zon naar binnen gluurt hoort u hier de vogeltjes fluiten.

De gezellige tweepersoonskamers met uitzicht bevinden zich op de eerste verdieping van het landhuis. De kamers op de eerste verdieping delen een luxe badkamer. Vanuit uw kamer heeft u uitzicht op de tuin en bebossing. Wanneer u zich opfrist in de ruime badkamer met inloopdouche, geniet u van het uitzicht over de Vijvertuin. Op de kamers staan twee losse eenpersoonsbedden die desgewenst aan elkaar geschoven kunnen worden tot één tweepersoonsbed.

Als gast heeft u toegang tot de gemeenschappelijke zitkamer met TV en serre met uitzicht op de tuin. Tevens kunt u gebruik maken van een gemeenschappelijk tuinterras. De tuin, met een grote vijver en daaromheen mooie beplanting, biedt meerdere fijne plekjes waar u helemaal tot uzelf kunt komen. Bij zonsopgang maakt u een frisse wandeling op landgoed van Haalen rondom de eigen vijver en door ons dennenbos. ‘s ochtends eet u een lekker vers broodje van de echte bakker op het terras, daarbij hoort natuurlijk een glas vers geperste jus d’orange en wordt u verwend met allerlei lekkernijen. U knapt een uiltje in de hangmat in het bos of u kijkt achterin de tuin uit naar mogelijk voorbij komende reeën.

Voor meer informatie neem contact op met:

Familie van Haalen
Kanaal Oostzijde 59
7936 TN Tiendeveen
Mob: + 31 (0)6 - 28 917 710

Email: vijvertuin@outlook.com
Site: http://www.bed-and-breakfast-vijvertuin.nl/